.

Allbirds x Zipeng Zhu

We hebben een aantal van onze favoriete, zeer creatieve vrienden gevraagd om kleine hoeveelheden Allbirds in beperkte oplage te maken die je nergens anders kunt vinden.

Beweeg met Razzle Dazzle

Zipeng Zhu wil dat elke dag voelt alsof je in een razzle dazzle musical zit. Hij toont zijn gedurfde visie in de Tree Flyer 2 in de vorm van heldere vormen, een terrazzopatroon en zijn kenmerkende smiley. Wereldwijd bekend en geliefd om het vertalen van zijn humor en optimisme in design.

Unieke Details

Geometrische vormen en kleurspatten zorgen voor fun, en de op terrazzo geïnspireerde binnenzool is een knipoog naar moeder natuur. De cirkels staan voor onze verbinding met de buitenwereld en de kenmerkende Zipeng Zhu smiley maakt deze eeuwig optimistische sneaker af.

All Inclusive Allbirds

Zipeng brengt een eerbetoon aan de rijkdom en durf die de queer community kenmerkt, door deze samenwerking te voorzien van tinten die vreugde, inclusiviteit en een gevoel van onbevreesde individualiteit uitstralen. We kozen ervoor om deze limited edition buiten de pride-maand te lanceren, omdat de LGBTIQA+-gemeenschap altijd deel moet uitmaken van het gesprek.