Allbirds x Rosie Assoulin

Juni, 2022

Met nostalgische designs geïnspireerd op Rosie's jeugd in Brooklyn, en gemaakt met behulp van ons op suikerriet gebaseerde, koolstofneutrale materiaal, worden deze limited edition Sugar Sliders deze zomer en ook daarna zeker een must-wear aan het zwembad.

Ontdek meer

adidas x Allbirds

APRIL 2022

Samen met adidas hebben we de ultralichte hardloopschoen heruitgevonden. Dit door het gebruik van een mix van duurzame materialen en onze laagste CO2-voetafdruk tot nu toe.

LEARN MORE

Allbirds x Tom Hegen

DECEMBER, 2021

Onze Wool Runner-Up Mizzles waren duidelijk in zeer goede handen bij enkele van onze favoriete creatieve vrienden die er hun stempel op drukten. De volgende aan de beurt: de Duitse luchtfotograaf Tom Hegen.

LEARN MORE

Allbirds x Bráulio Amado

OKTOBER 2021

Voor onze nieuwe Artist Series hebben we enkele van onze favoriete creatieve vrienden gevraagd om een kleine batch unieke Tree Dashers te ontwerpen. Eerst aan de beurt: Portugees graficus en illustrator Bráulio Amado.

LEARN MORE

Allbirds x mxmtoon

AUGUSTUS 2021

Om de release van de Sugar Rover te vieren, sloegen we de handen in elkaar met de in Oakland geboren, in Brooklyn gevestigde muzikante mxmtoon die haar eigen exclusieve paar ontwierp.

LEARN MORE