Moeder Natuur is onze muze. Als we naar haar werk kijken, vinden we soms voor onze ogen natuurlijke materialen die we op nieuwe manieren kunnen gebruiken. Zoals suikerriet, onze duurzame en suikerzoete favoriet.

Suikerriet is zo zelfvoorzienend dat de biomassa die tijdens de verwerking wordt geproduceerd, de suikermolen aandrijft en het veld bemest voor de volgende oogst. En wanneer het suikerriet wordt omgetoverd tot onze SweetFoam ®-schoenzolen, ontdek je een veerkrachtig comfort waar je van op wolkjes gaat lopen.

Shop Sugar

Het zoetste cadeau van de natuur

Het suikerriet voor onze SweetFoam®-zolen komt uit het zuiden van Brazilië waar het afhankelijk is van regen in plaats van irrigatiesystemen. Het is een volledig hernieuwbare grondstof die snel groeit en zo CO2 uit de atmosfeer verwijdert.

Verantwoorde teelt

Ons suikerriet voldoet aan de strengste normen voor de bescherming van mens en milieu. Deze standaarden zijn ontwikkeld door Proforest en de boerderijen worden gecontroleerd door onafhankelijke derde partijen.

Toby illustration of trees

Meer materialen

Recycled Bottles

GERECYCLEDE FLESSEN

Eén gerecyclede plastic fles maakt een paar Allbirds-veters. Reïncarnatie op haar best.

Castor beans and castor bean oil

CASTOROLIE

Deze wonderolie helpt ons om de natuurlijke samenstelling van onze binnenzolen te vergroten. Goed geoliede comfortmachines.

Bio-Tpu

BIO-TPU

Onze oogjes zien het licht dankzij de unieke micro-organismen die zich voeden met plantensuikers. Smaakt naar meer, niet?