Moeder Natuur is onze muze. Als we naar haar werk kijken, vinden we soms voor onze ogen natuurlijke materialen die we op nieuwe manieren kunnen gebruiken. Zoals Trino®, het natuurlijke supergaren.

Toen we geen garens konden vinden die aan onze normen voor comfort en duurzaamheid voldeden, hebben we er gewoon zelf uitgevonden. We combineerden de beste eigenschappen van onze hernieuwbare materialen Tree + Merino (= Trino, snap je?), zodat onze eerste eigen gebreide stof verantwoord en duurzaam is tot in de diepste vezels. Trino® is ademend, vochtafvoerend en bijzonder zacht - ook voor de planeet.

Shop Trino®

Natuurlijk gebreid

We hebben Trino ® grotendeels gemaakt van verantwoord geoogste eucalyptusvezels en een handvol ZQ-gecertificeerde merinowol. Door nauw samen te werken met onze vezelproducenten, garenspinners en textielfabrikanten zorgen we ervoor dat ons hoogwaardige breisel van top tot teen uit duurzame materialen bestaat.

Een kudde die in de pas loopt

We werken samen met organisaties zoals ZQ Merino en de Forest Stewardship Council om ervoor te zorgen dat we voldoen aan strikte normen om het land te beschermen en de dieren en mensen die ervan afhankelijk zijn.

Wool spun around a globe

Meer materialen

Recycled Bottles

GERECYCLEDE FLESSEN

Eén gerecyclede plastic fles maakt een paar Allbirds-veters. Reïncarnatie op haar best.

GERECYCLED NYLON

Ons gerecycled nylon redt oud nylon van de stort, blaast het nieuw leven in en maakt onze stof duurzamer. De een zijn dood is de ander zijn brood.

TrinoXO™

TrinoXO ™ is de eerste alledaagse kledingstof die gebruikmaakt van pure chitosanvezels. Dat is een natuurlijk, geurwerend materiaal uit afgedankte sneeuwkrabschalen en het op één na meest voorkomende biopolymeer op aarde.